ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
20:00 - 21:00 - - Weirdo - - -
21:00 - 22:00 Biker's Rock! - Weirdo - - -
22:00 - 23:00 Biker's Rock! Blues with the Healer WPLeftyboy Paperflowers - -
23:00 - 24:00 - Blues with the Healer WPLeftyboy Paperflowers - JimmyX
00:00 - 01:00 - - WPLeftyboy - - JimmyX

verbotene Zone

ΑΠΟΨΕ
και κάθε Παρασκευή, 21.00 - 23.00,
o Solist παρουσιάζει:

verbotene Zone!!


Η «εκπομπή» θα ονομάζετε ‘verbotene Zone’, απαγορευμένη ζώνη δηλαδή! Απαγορευμένη για τον καθένα από αυτούς που πίσω από την «νομιμότητα» και μπροστά από αυτή, παράγουν νόμους για να μας κλείνουν μέσα όταν δεν τους τηρούμε… Οι μουσικές που θα ακούσετε είναι από την προσωπική συλλογή του γούστου μου. Ελπίζω να σας αρέσει το δίωρο αυτό, αν πάλι όχι…Να είστε πάντα καλά.


Solist (Αυστηρώς Ακατάλληλοι)



9 comments:

trol είπε...

βίλκόμεν :p

bbchris είπε...

«Η φωνή της Σουρδίας - τραγούδια και μουσικές απ' το Γκαλεριστάν» θα μου φαινόταν πιο κοντά στην πραγματικότητα...

:P :P :P :P :P :P :P :P :P

weirdo είπε...

Trol is back for good!
Great, girl :!))))

weirdo είπε...

.. ohh, sorry
That's not Tr0l!

Welcome Tr0l's friend, then :)..

trol είπε...

Εγώ δεν ξαναπαίζω αν δεν με πληρώσετε πρώτα τα λεφτά από τις προηγούμενες εκπομπές (+ τις υπερωρίες) και αν δεν δώσει εξηγήσεις ο downunder επάνω για το γκαλεριστάν που είναι και παραμένει κλειστό για τουλάχιστον 1 βδομάδα ακόμα (μη γελάς downunder, δύσκολα τα πράγματα)!!


Λοιπόν ο σολίστ είναι ένας πολυτάλαντος και πολλά υποσχόμενος νεαρός από εδώ, στην αρχή της καριέρας του, κ είπα ε να τον βοηθήσουμε λίγο :p

trol είπε...

α ρε γουίρντο, μαζί τα γράφουμε

ps όταν βγάλετε άκρη τις Δευτέρες ποιός πάει που, θέλω εκπομπή :p

έχω withdrawal symptoms

wpleftyboy είπε...

kalws orises file

elpizw na prolavw tipota kalo meta tis 10.30

Michael Sc είπε...

Όλη μας διατροφή βασίζεται είτε στα προϊόντα του κήπου είτε σε ότι διαθέτουν οι γείτονες: αυγά και γαλακτοκομικά, κανένα κατσικάκι ή καμιά συναγρίδα… Οπότε για τους καλεσμένους μας φτιάχνουμε κάποια φαγητά κάθε μέρα,

Michael_Sc είπε...

Μπελάδες

Τι δεν επιτρέπεται να πούμε; Ένας απλός τρόπος είναι να δούμε τι λένε αυτοί που βρίσκουν το μπελά τους.

Φυσικά, δεν ψάχνουμε απλώς για πράγματα που δεν επιτρέπεται να πούμε. Ψάχνουμε για πράγματα που δεν επιτρέπεται να πούμε παρόλο που είναι αληθή, ή τουλάχιστον έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι αληθή ώστε το ερώτημα να παραμένει ανοικτό. Πολλά όμως από αυτά που λένε όσοι βρίσκουν το μπελά τους, μάλλον ικανοποιούν αυτό το δεύτερο, πιο ελαστικό κριτήριο. Δε βρίσκεις το μπελά σου αν πεις ότι 2 + 2 = 5, ή αν πεις ότι οι κάτοικοι του Πίτσμπουργκ έχουν ύψος τρία μέτρα. Τέτοιες προφανώς αναληθείς προτάσεις μπορούν να εκληφθούν ως αστεία ή, στη χειρότερη περίπτωση, ως δείγματα παραφροσύνης, είναι πάντως απίθανο ότι θα εξαγριώσουν κάποιον. Όταν κάποιοι εξαγριώνονται με μια άποψη, είναι επειδή φοβούνται ότι μπορεί να γίνει πιστευτή. Και υποπτεύομαι ότι εξαγριώνονται ακόμα περισσότερο, όταν φοβούνται ότι μπορεί να είναι πράγματι σωστή.

Αν ο Γαλιλαίος είχε πει ότι οι κάτοικοι της Πάδοβας είχαν ύψος τρία μέτρα, θα είχε αντιμετωπιστεί ως ένας χαριτωμένος εκκεντρικός. Η άποψη ότι η Γη περιστρέφεται γύρω απ’ τον Ήλιο όμως, ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Η εκκλησία γνώριζε ότι κάτι τέτοιο θα ‘κανε τον κόσμο ν’ αρχίσει ν’ αναρωτιέται.

Κοιτάζοντας το παρελθόν, φαίνεται ότι αυτός ο απλός κανόνας λειτουργεί. Πολλές από τις απόψεις που κάποτε σήμαιναν μπελάδες γι’ αυτούς που τις εξέφραζαν, είναι σήμερα εντελώς αθώες. Είναι λοιπόν πολύ πιθανόν ότι οι επισκέπτες από το μέλλον θα συμφωνούσαν με τουλάχιστον μερικές από τις απόψεις που βάζουν τους εκφραστές τους σε μπελάδες σήμερα. Υπάρχουν σήμερα Γαλιλαίοι; Πιθανότατα.

Για να τους εντοπίσετε, σταχυολογήστε τις απόψεις των οποίων οι υποστηρικτές βρίσκουν το μπελά τους κι αρχίστε να ρωτάτε αν μπορεί να έχουν δίκιο. Σύμφωνοι, η πρόταση τους μπορεί να είναι αιρετική (ή το οποιοδήποτε ανάλογο της εποχής μας), μπορεί όμως να είναι και αληθινή;

Από εδώ
http://deuced.net/forums/4_32_0.html