ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
20:00 - 21:00 - - Weirdo - - -
21:00 - 22:00 Biker's Rock! - Weirdo - - -
22:00 - 23:00 Biker's Rock! Blues with the Healer WPLeftyboy Paperflowers - -
23:00 - 24:00 - Blues with the Healer WPLeftyboy Paperflowers - JimmyX
00:00 - 01:00 - - WPLeftyboy - - JimmyX

Johnny Winter

Η παράδοση του Τέξας στην blues κιθάρα είναι τόσο παλιά όσο και το ηλεκτρικό blues. Μια παράδοση που χαρακτηρίζεται από γεμάτο distortion ήχο, επιθετικό παίξιμο και καντάρια τεχνικής. Από τον T-Bone Walker και τον Clarence «Gatemouth» Brown, τον Albert Collins και τον Freddie King, μέχρι τον Billy Gibbons και τον Stevie Ray Vaughan, η παράδοση του Texas style παραμένει ζωντανή. Ένα από το κορυφαία ονόματα στη λίστα των Τεξανών guitar heroes είναι ο Johnny Winter.



Συνδυάζοντας στο παίξιμό του τις αρχές του Chicago blues [έτσι όπως πρωτοπαίχτηκε στην Maxwell Street] και του αμερικάνικου Shouthern Rock των Allman Brothers και των Lynyrd Skynyrd, ο, βραβευμένος με Grammy, Johnny Winter παραμένει για πάνω από τριάντα χρόνια ο πρεσβευτής ανά τον κόσμο του ήχου του Texas Rock-Blues.

Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε ζωντανά για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε δύο συναυλίες. Στις 16 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη και στις 17 Μαΐου στο Gagarin.

Originally Posted by Blues with the Healer

1 comments:

Ο ποιητής της πλατείας είπε...

Hi! Exw entuposiastei apo to radiofono sas kai anarotiomoun an uparxei kapoio banner gia na balw sto blog mou. Mporeite na mou dwsete ton kwdika?

eyxaristw