ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
20:00 - 21:00 - - Weirdo - - -
21:00 - 22:00 Biker's Rock! - Weirdo - - -
22:00 - 23:00 Biker's Rock! Blues with the Healer WPLeftyboy Paperflowers - -
23:00 - 24:00 - Blues with the Healer WPLeftyboy Paperflowers - JimmyX
00:00 - 01:00 - - WPLeftyboy - - JimmyX

Exotica, Lounge & Crime Jazz


Οι Αμερικανοί χομπίστες, το έχουν ανάγει σε επιστήμη: κάθε Σ/Κ αγοράζουν σπάνια βινύλια από albums που δεν θα ξανακυκλοφορήσουν ποτέ στην αγορά, '50s, '60s kai '70s, τα ψηφιοποιούν και τα ανεβάζουν στο δίκτυο να ζήσουν μια δεύτερη ζωή μέσα από τα downloads.
Αν σας αρέσει λοιπόν η '70s cocktail jazz, η exotica (έτσι λένε οι fellow americans τα... χαβανέζικα - και όχι μόνο), η lounge και η space age των περασμένων δεκαετιών, πρέπει να επισκεφθείτε το ΧtaBay's world.
Εκτός από αυτό το αρχικό site-blog όπου ο τύπος διαθέτει πλέον και δικές του συλλογές από tracks -αναζητείστε τα compilations του με τίτλο "Voodoo", ο τύπος έχει και άλλο ένα πλέον, για podcasts και λοιπά καλούδια, στο blogspot.
Feel free 2 surf

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

epatha HTTA! tzami!

Dr.Funkenstein είπε...

tZAMAICA !!!!!!

Michael Sc είπε...

Έχει κάνει απίστευτη δουλειά ο τύπος...

Συμβουλή για downloaders: επειδή τα περισσότερα ονόματα απ' όσα φιλοξενεί είναι άγνωστα, ξεκινήστε κατεβάζοντας καμία από τις συλλογές του - είναι αυτές που φέρουν το διακριτικό "An Xtabays Comp" και από εκξεί ξεχωρίστε τον ήχο που σας ενδιαφέρει για να κάνετε μετά download από τα ολόκληρα albums που φιλοξενεί.

Έχω κατά καιρούς βρει απίστευτα πράγματα εκεί... π.χ. instrumental african-soul με άρπα! (Αfro Harping) :]